La plaça Cabana va acollir aquest dissabte la fira d’entitats ‘Cabana Viva, Visca Cabana’ per tal d’estimular la participació a la zona. Les activitats dirigides a tots els públics: circ, màgia, música, tallers, mercadet de ceràmica, parades artesanes…van aconseguir el seu objectiu i marratxiners i visitants van donar suport amb la seva presència a la iniciativa. Marta Egidos, tècnica de l’àrea de Serveis Socials, fa un balanç positiu de l’esdeveniment Cabana Viva, Visca Cabana. “Tot i ser el mes de juny, on la temperatura ja era ben alta, i va haver-hi una gran participació per part de la ciutadania”, assegura.

Moltes famílies amb infants participaren de totes les activitats que oferia l’esdeveniment. El Circ Bover amb el seu espectacle va captar l’atenció dels infants que hi havia a la plaça.

L’Illa dels invents i els jocs reciclats no va passar gens desapercebuda pels més petits. Tots els infants pogueren gaudir d’un espai per jugar amb jocs i materials reciclats i inclús fer-ne un taller. La Fada Despistada va fascinar als més petits amb el seu concert de contes”, detalla Marta Egidos.

Altres activitats com el ball en línia, una sessió de Pilates i esquena saludable oferida pel centre d’entrenament de Sa Cabaneta CUC FITNESS, un taller de DANCEHALL i el concert final amb MOKEYDOO també van agradar als assistents.

Des de l’àrea de Serveis Socials agraeixen “la participació i la col·laboració de les entitats socials del municipi”, ja que gràcies a elles els participants van disfrutar d’altres activitats com el taller de siurells de fang que va oferir la Fundació ESMENT. Creu Roja va muntar un circuit de conducció amb l’objectiu de prevenir el consum d’alcohol i drogues. L’associació ADAPTATETU, enfocada en l’accessibilitat, va oferir activitats de sensibilització.

El Casal Solidari va refrescar al públic amb la seva llimonada i les seves galetes dolces mentre sol·licitaven la participació en la recaptació de productes alimentaris. Càritas, Mallorca Accessible i Voluntariat per Marratxí també es varen trobar presents amb punts informatius sobre les tasques que realitzen durant el seu dia a dia i les accions de voluntariat que duen a terme.

Els organitzadors fan un balanç positiu perquè gràcies a la col·laboració de participants i col·laboradors l’esdeveniment va aconseguir el seu objectiu d’estimular Sa Cabana amb el seu lema ‘Cabana Viva, Visca Cabana’.