El jugador de Reial Mallorca, Antonio Sánchez, va conèixer elpassat dia 3 els joves de Marratxí, Son Gotleu i Nord que participen al projecte ‘Junts Som Millors’ i ‘Juguis on juguis, guanyes’. El migcampista, de 25 anys, va contestar totes les preguntes i curiositats que el van fer els joves. Sánchez els va transmetre paraules d’ànim i a continuar amb el projecte i la vinculació a l’esport.” “Gaudiu del futbol i de tot el que feu. Ho heu de donar tot sempre per aconseguir el que volgueu”, segons ha informat la Fundació Reial Mallorca.

Gràcies al conveni firmat la temporada passada entre l’Ajuntament de Marratxí i la Fundació Reial Mallorca, l’equip Futbol-in, el projecte de futbol comunitari de Serveis Socials i Joventut, es va integrar en ‘Juguis on juguis, guanyes’. Els objectius principals són fomentar l’oci saludable, potenciar el treball en xarxa i afavorir l’aprenentatge de valors i habilitats socials.

I el dia 7 de maig més de 200 joves dels diferents programes de la Fundació del Reial Mallorca, entre ells els integrants del projecte Futbol-In, van assistir a les graderies del Visit Mallorca Estadi per seguir el partit del primer equip contra el Granada, que va acabar amb un contundent 2-6.