L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, ha presentat avui la Festa d’Entitats Ciutadanes que se celebrarà a Es Pont d’Inca el pròxim diumenge 18 de setembre des de les 11 fins a les 21 hores.

El programa, que es pot consultar a marratxiesviu.es, inclourà un ampli i variat conjunt d’activitats per a tota la família amb una ruta cicloturística, actuacions musicals, microteatre, ball en línia, tallers, etc. La Festa d’Entitats també servirà per retre homenatge a la tasca que fan les associacions i entitats de Marratxí i per difondre les activitats que realitzen. Unes activitats que de vegades passen desapercebudes a causa de la dispersió de nuclis urbans del municipi.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que la primera Festa d’Entitats Ciutadanes pretén retre homenatge a la “gran feina” que fan les associacions i els clubs d’esplai a un municipi tan dispers com Marratxí que té 25 nuclis de població. “Seria impensable pensar en Marratxí sense les nostres associacions, clubs esportius i associacions de veïnats que formen una xarxa cabdal del nostre municipi. Per això, aquest diumenge volem retre’ls homenatge i mostrar als ciutadans la feina que fan les associacions, que són el cor del nostre municipi”.

Per la seva banda, la segona tinent de batle de Participació Ciutadana, Neus Serra, ha remarcat que l’objectiu de la primera Festa d’entitats ciutadanes és “fomentar la cohesió del teixit associatiu del municipi i que els marratxiners i marratxineres coneguin l’oferta d’activitats de les nostres associacions i entitats als diferents nuclis.

Serra ha destacat que al dematí la Festa d’Entitats Ciutadanes se centrarà més en els nins i en les famílies amb la volta cicloturística i amb les actuacions infantils, mentre que al capvespre les associacions i entitats faran demostracions de les activitats que ofereixen.

Agenda d’activitats de la Festa d’Entitats Ciutadanes

10:30- Sortida bicicletada

11:30- Tornada bicicletes i berenar

12:00- Actuació infantil a càrrec de “La Fada Despistada”

13:00- Presentació del llibre “La màgia dels secrets”

14:00- Pausa per dinar

16:00- Taller d’art floral (AV. Ses Cases Noves)

16:45- Microteatre “Una superfesta” (AV. Es Figueral)

17:00- Actuació Hip hop infantil (AV. Es Figueral)

17:40- Microteatre “Una superfesta” (AV. Es Figueral)

18:00- Actuació Jove Orquestra Simfònica de Marratxí

19:00- Actuació de guitarra (AV. Ses Cases Noves)

19:30- Trobada de ball en línia ( Federació d’Associacions de Gent Gran)

20:45- Cloenda